Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко повече инфо за 145 1.6ТС и 1.9ТД?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко повече инфо за 145 1.6ТС и 1.9ТД?

Скоро мисля да си купувам кола! Доста се двуумях между наколко марки и модели! Та искам да ви попитам какво ще кажете за Алфа 145 1.6ТС? Понеже искам да е по нова като година и на по малко километри единствените които се предлагат в БГ са 1.4 и 1.6ТС! Най-вече ме притеснява разхода на гориво! Старата ми беше 1.6 боксер 96' и разхода беше доста висок (11-12)! Та въпроса ми е заслужава ли си 1.6ТС и какъв разход ще даде! Посъбрал съм малко повече парички(6500лв) и за тези пари мсиля че мога да се сдобия с по нова година 99 - 00', те мисля че всички са с новите брони и огледала в цвета на купето, а също и интериора е по различен! Какви ще са цените на консумативите в сравнение с боксера!?
    Интересува ме също и 1.9ТД, понеже JTD-та не се предлагат на нашия пазар! При нея какъв е разхода и цените на консумативите!
    Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Re: Малко повече инфо за 145 1.6ТС и 1.9ТД?

Първоначално публикувано от ultrashock
    Скоро мисля да си купувам кола! Доста се двуумях между наколко марки и модели! Та искам да ви попитам какво ще кажете за Алфа 145 1.6ТС? Понеже искам да е по нова като година и на по малко километри единствените които се предлагат в БГ са 1.4 и 1.6ТС! Най-вече ме притеснява разхода на гориво! Старата ми беше 1.6 боксер 96' и разхода беше доста висок (11-12)! Та въпроса ми е заслужава ли си 1.6ТС и какъв разход ще даде! Посъбрал съм малко повече парички(6500лв) и за тези пари мсиля че мога да се сдобия с по нова година 99 - 00', те мисля че всички са с новите брони и огледала в цвета на купето, а също и интериора е по различен! Какви ще са цените на консумативите в сравнение с боксера!?
    Интересува ме също и 1.9ТД, понеже JTD-та не се предлагат на нашия пазар! При нея какъв е разхода и цените на консумативите!
    1.Разхода на тази кола на моменти ще е повече дори от на 1.6 боксер
    2.За 6500 мисля ще е трудно да си вземеш кола 99-00
    3.Консумативите са по-скъпи определено/за справка темата на Вальо понеже той е сменял доста неща-някои по негово желание/

П.С.Имаш един датчик да ми връщаш мисля че е време да ми га дадеш не мислиш ли
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re: Малко повече инфо за 145 1.6ТС и 1.9ТД?

Първоначално публикувано от ultrashock
      ...Интересува ме също и 1.9ТД, понеже JTD-та не се предлагат на нашия пазар! При нея какъв е разхода и цените на консумативите!
      Е кой е този 'ваш пазар", където JTD не се предлагат
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ами покажи ми къде се продава Алфа 145 не 146 JTD! Аз съм обикалял сума ти автокъщи и съм търсил доста в мобиле.бг но досега не съм попадал! Само Браво с такъв мотор има и аз мисля на него да се спра! Днес гледах едно нов внос за 6600лв може да го смъкнат но е от автокъща и километрите определно ме съмняват (160 000)! Иначе беше запзенка външно!
        ПС: Мъри кажи кога ти е удобно да мина да ти го донеса че вече се получи сеедно съм ти го откраднал. Просто все не сещам като имам път натам! Сори!
        Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Във Варна наскоро имаше две 145-ци ЖТД. Срещат се, но като цяло ЖТД-двигателите са си по-редки. Това важи както за 145, така и за 146. Аз също почти бях загубил надежда, че ще намеря алфа и се бях ориентирал към брава, когато ми попадна моята.
          Ще поверя във в. "Позвънете' дали няма някоя местна обява, която да ти е интересна
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Здр, аз имам 145 1.6 тц. Разхода смесено е около 8.5/100.
            145 1.6 16v

Comment

уау .. какъв е този разход?
              аз градско.... 12/100

извънградско 10/100

баста

пс.
              колата я виждаш в подписа
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
              X